Werkwijze

RB Internet Concepts hanteert een gestructureerde en inzichtelijke aanpak. Zo wordt elk project tot een optimaal resultaat gebracht. RB Internet Concepts doorloopt samen met u een vijftal fasen:


1. Oriëntatie

Samen met u worden uw wensen in kaart gebracht en vastgesteld. Tevens zal ik mijn kennis op gebied van Internet met u delen om samen een succesvolle website te realiseren. Vervolgens vertaal ik dit in een passende website structuur.


2. Domeinregistratie

Samen met u kies ik een passende domeinnaam. Vervolgens registreert RB Internet Concepts deze gekozen domeinnaam op uw naam en koppelt er een passend webhostingpakket aan.


3. Concept

De uitkomsten uit stap 1 vertaal ik naar een concept website design. Op het moment dat u tevreden bent over het design zal ik de website opbouwen met alle gewenste functionaliteiten.


4. Eindproduct

Nadat de website volledig door mij is doorontwikkeld zal ik uw website online zetten. Ik zorg ervoor dat uw website zoekmachine vriendelijk is zodat deze vindbaar is voor zoekmachines. Vervolgens train ik u en/of uw medewerkers, zodat u de website zelf gemakkelijk kunt aanpassen met het content management systeem.


5. Onderhoud

Desgewenst neem ik regelmatig contact met u op om te controleren of uw website nog naar wens is. Tevens kan ik u helpen om meer resultaat uit uw website te halen. Dit doe ik o.a. door het verzorgen van Google advertenties en het verzorgen van uiterlijke, maar ook inhoudelijke aanpassingen.


Bent u nog niet overtuigd van mijn succesvolle aanpak? Laat u dan overtuigen en klik door naar mijn portfolio om te zien tot welke resultaten dit heeft geleid.